Navigation | Nordic Laser sysslar med biostimulation

28/02/2012

Nordic Laser sysslar med biostimulation

Globen Ögonklinik är ett företag som sysslar med ögon laser och alla dessa möjligheter som detta ger på ung eller gammal. Tidigare var det bara de enklaste behandlingarna som kunde utföras men i dag kan man ordna nästan alla typer av synfel med laser. Nordic Laser är ett annat företag som sysslar med hårlaser och jobbar efter principen med biostimulation – det vill säga att få cellerna att ta upp laser energin och därigenom sätta igång en rad processer i hårcellerna som främjar tillväxt. Denna form används inom sjukvården då det gäller sen inflammationer och områden där blodcirkulationen är svag.

 

 

Filed by at februari 28th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet