Navigation | Hårlaser bränner inte fett – träning är bättre

29/02/2012

Hårlaser bränner inte fett – träning är bättre

Idag så finns det väldigt många olika sätt om man känner att man vill röra på sig lite extra för att få bort fettet som är lite för mycket på armarna, magen eller låren. Visst går det att på kirurgisk väg ta bort fett med en hårlaser är känt men äkta träning är bättre. Att välja den sporttyp som passar en bäst kan vara den svåraste delen i processen som uppstår när man ska börja träna. Simning är en rätt neutral sport skulle man kunna säga, det är individuellt och skadar inte kroppen, det är också en billig sport. I och för sig så kan det också vara svårt att ta sig i väg till stället där man ska träna, men när man väl är där så går det ju jättebra.

Filed by at februari 29th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet