Navigation | På äldre dagar blir man tunnhårig och vill ha tillbaka håret

29/02/2012

På äldre dagar blir man tunnhårig och vill ha tillbaka håret

Det mest anmärkningsvärda då det kommer till frisyren är att alla tror att man kan få mer hår på äldre dagar utan problem, när dom blivit tunnhårig på huvudet. Med en transplantation kan detta ske men det är ändå svårt. Speciellt för kvinnor är det nästan omöjligt att transplantera även om det i all annonsering står att det går bra. På varje 20 operationer går det max en till två kvinnor och som sagt det handlar inte om att kvinnor inte vill utan att det är betydligt svårare att få ett bra resultat. Donator ytan i nacken utgör ofta ett problem med för tunna hårstrån speciellt när kvinnorna har passerat klimakteriet.

Filed by at februari 29th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet