Navigation | Hårtap kräver egna hårstrån vid hårtransplantasjon

09/03/2012

Hårtap kräver egna hårstrån vid hårtransplantasjon

Många olika former av transplantation finns det. Fettransplantation innebär att kirurgen arbetar med Din egen vävnad, vilket gör att det känns mycket naturligt och fint för dig som kund.  Man slipper också reaktioner som kan uppträda, som kroppens naturliga svar, då man arbetar med främmande substanser i kroppen. Avstötningen är i det närmaste noll då det gäller egna substanser och de vita blodkropparna kommer inte att reagera. Det är därför det inte går att genomföra en hårtransplantation med hår från någon annan då det gäller behandling av hårtap. Då kommer alla hårstrån att ramla ut ur skallen och de vita blodkropparna kommer att jobba på högtryck för att bli av med det främmande stråna.

 

Filed by at mars 9th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet