Navigation | Ekologisk hudvård på stark frammarsch

27/03/2012

Ekologisk hudvård på stark frammarsch

Oj vad det blivit poppis med nya naturliga och ekologiska produkter på marknaden. Ekologisk hudvård går starkt framåt med ökande försäljning som resultat. Fler och fler firmor dyker upp som vill synas med sin egna lilla webbshop och promota sin nya produkter som dom antingen har hittat på själva och börjat producera eller som dom hittat utomlands och sägs vara extra bra av någon obskyr anledning. De flesta skryter eller visar i alla fall upp någon form av certifiering vilken ingen eller väldigt få kommer att kunna förstå eller kunna kontrollera om den verkligen innebär någonting mer än att den bara är en certifiering för att vara ett certifikat på någonting.

 

 

Filed by at mars 27th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet