Navigation | Böcker om manligt håravfall finns i bokaffärerna

14/04/2012

Böcker om manligt håravfall finns i bokaffärerna

Jag vet inte hur många böcker som släpps varje vecka med det är enormt mycket. Senast i dag såg jag en bok om manligt håravfall som faktiskt såg intressant ut. För tre år sen så kom det ut en bok som handlade om onaturliga väsen, inte en sann historia så klart. Den handlade om vampyrer och tog hela världen med storm. Det känns som att pengarnas värde håller på att minska och att alla affärer osv höjer sina priser. Varför höjs inte studiebidraget också i så fall skulle man kunna fråga sig. Den skapade en våg av böcker som handlade om vampyrer och varulvar med kärleksdrama, det var nästan lite galet. Alla har ont om pengar i dagens samhälle och gör vad som krävs för att få det att gå ihop. Extra arbeten är det många som har.

 

Filed by at april 14th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet